Vi fortæller byens historier

Jeg bruger næsten alle mine kræfter på at lave byvandringer for andre byvandrervirksomheder og private grupper. Nu vil jeg modernisere butikken lidt og skifte den strategiske kommunikation ud med byvandringer, artikler og foredrag.
Jeg vil også prøve at sælge mine produkter og ydelser direkte fra denne side.

Vi fortæller byens historier. ‘vi’ betyder mest mig. Det er mig, der researcher, træner og leder byvandringerne gennem byen. Men jeg har af og til opgaver, hvor der er brug for en ekstra guide. Derfor ‘vi’.

Jeg vil begynde at bruge faghistorikeren i mig.
Jeg tilbyder byvandringer – både åbne ture og skræddersyede vandringer.

Kerneproduktet er altså byens historier.

Følg med i den kommende tid, når jeg ruller mine nye ideer ud her på siden.
(jeg skal huske at lave en abonnement-service på nyheder fra GRAMMATICUS)

Dette indlæg blev udgivet i byvandring og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.