Røde og blå argumenter

Der er stor forskel på, hvordan politikerne argumenterer i valgkampen. Dansk Kommunikationsforening har bedt deres medlemmer om at vurdere politikernes evne til at argumentere for deres mærkesager.

Medlemmerne i undersøgelsen blev bedt om at vurdere partiernes spidskandidaters evne til at argumentere logisk, deres evne til at fremtræde som pålidelige og evnerne til at overbevise personligt. Altså deres evne til at anvende logos, etos og patos i en diskussion.

Når det kommer til de logiske og saglige appelformer, er det ikke overraskende Helle Thorning-Schmidt (S), der vinder marginalt foran Kristian Thulesen Dahl (DF) og med Pia Olsen Dyhr (SF) et par argumenter længere bagude. I den anden ende hænger bl.a. Søren Pape (K) og Lars Løkke Rasmussen (V).

Læs flere resultater af undersøgelsen hos Dansk Kommunikationsforening.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.